Shit Eaters
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA – Body (Förfilm: Shit Eaters)

BODY
Regissör Małgorzata Szumowska Land Polen År 2015 Längd 90 min Språk Polska Undertexter Engelska

Tre liv, tre människor med helt olika syn på kroppen och själen, livet och döden, flätas samman på de mest oväntade vis i denna tredje långfilm från en av Polens främsta regissörer.

Olga, en ung kvinna med ätstörningar och en gnagande sorg efter sin mamma, lever med sin avtrubbade rättsläkare till pappa som hon inte riktigt kan stå ut med. Pappan i sin tur börjar motvilligt misstänka att det spökar i familjens lägenhet. När Anna, Olgas kroppsterapeut som extraknäcker som medium, får nys om Olgas och hennes fars situation tvekar hon inte att komma till deras undsättning med sina speciella förmågor.

FÖRFILM: SHIT EATERS
Skandinavienpremiär!
Regissör Agata Wojcierowska Land Polen År 2015 Längd 16 min Språk Polska Undertexter Engelska

En tonåring åker på bilsemester med sin familj. Samtidigt som hon har sökt sin tillflykt till sina monstruösa låtsaskompisar längtar hon efter en närmare relation med föräldrarna, att få känna att hon är en del av familjen. Men när hon inte klarar av att förmedla sin längtan bestämmer hon sig för att istället sudda bort föräldrarna ur hennes liv.

__________________________________________________

IFEMA INTERNATIONAL FEMALE FILM FESTIVAL MALMÖ
IFEMA är en filmfestival med säte i Malmö som för tionde året i år visar filmer av kvinnliga regissörer från hela världen. Mellan 4-10 april blir det seminarium, samtal, mingel, regissörsbesök och massor med film på Panora i Malmö och runt om i Skåne. IFEMA arrangeras av Imagenes del Sur/Bilder från Söder. Mer information om festivalen hittar du på:
www.femalefilmfestival.se/
www.facebook.com/ifemafilmfestival

FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE VISIT OUR WEBSITE.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.