• Kategori:
  • Hemsida: http://www.femalefilmfestival.se

IFEMA – Alanis

ALANIS

Regissör Anahi Berneri Land Argentina År 2017 Längd 83 min Språk Spanska Undertexter Engelska

En ung mamma i Buenos Aires hankar sig fram genom att sälja sex och kämpar samtidigt mot det hyckleri av lagar som är avsedda att skydda henne. Alanis bor med sin son Dante (spelad av skådespelerskan Sofia Gala Castagliones och hennes egen son) och en äldre medarbetare i en lägenhet. När två poliser knackar på och utger sig för att vara sexköpare, arresterar de Alanis vän och Alanis själv hamnar på gatan, utan så mycket som en blöja till Dante.

Anahi Berneri har skapat ett otroligt starkt, medmänskligt övertygande, stillsamt radikalt och djupt politiskt drama om de begränsade val som erbjuds redan socio-ekonomiskt utsatta kvinnor.

Visningen presenteras i samarbete med Folkets Bio Malmö / Biograf Panora.

_______________________________________

IFEMA INTERNATIONAL FEMALE FILM FESTIVAL MALMÖ
IFEMA är en filmfestival med fokus på kvinnliga regissörer från runt om i världen. Årets festival är den 12:e i ordningen och äger rum 9–15 april. Välkommen till samtal, mingel, regissörsbesök och massor med film på Biograf Panora och utvalda platser i Malmö. Årets tema är GRÄNSER med ett särskilt fokus på KINA. IFEMA arrangeras av Imagenes del Sur/Bilder från Söder. Mer information om festivalen hittar du på:
www.femalefilmfestival.se
www.facebook.com/ifemafilmfestival

FOR INFORMATION IN ENGLISH, PLEASE VISIT OUR WEBSITE.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.