• Speltid: 50 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.dansstationen.nu

Hela sanningen – C:A Dans i samarbete med Dansstationen

Vem vet sanningen? Sitter sanningen i kroppen? Är sanning det som andra säger? Blir två halva sanningar en hel? Vad är skillnaden på en saga och en lögn?

I dansföreställningen ”Hela Sanningen” bjuds den unga publiken in till en gemensam reflektion kring sanningens komplexitet. Att förstå sanningen är grundläggande för oss människor och något som vi i dagens informationssamhälle ständigt stöter på. Med dans och filosofi sätter vi detta högaktuella ämne under lupp i en lek med föreställningar om “hela sanningen”.

Ålder: 6-9 år

Under höstens visningar på Dansstationen kommer vi att ha en sittning anpassad till COVID-19. Vi har för närvarande en publikgräns på 50 personer per föreställning och har en placering med rekommenderad fri yta per person.
Vi kommer att ha numrerade platser med fri stol bredvid, framför och bakom den sittande.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.