• Arrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.medborgarskolan.se

Happy Voices - konsert under ledning av Gabriel Forss + Gästartist Sarah Dawn Finer

Under våren har de 350 körmedlemmarna i Happy Voices, under ledning av Gabriel Forss, övat in en härlig blandning av pop-, schlager-, soul-, och gospelosande låtar.
Den 26 maj bjuder vi in till konsert.

Happy Voices startade i Malmö hösten 2009 och är idag Skånes största kör. Av ren sånglust och utan noter lär sig kören sånger inom många olika genrer.
Att sjunga skapar glädje och välmående. Det talar sitt tydliga språk att en stor del av körmedlemmarna har varit med under många år, några till och med ända från start. Aktuell forskning visar att körsång är friskvård!

Happy Voices en kör för alla som gillar att sjunga. Oavsett om man har sjungit mycket tidigare eller aldrig någonsin tagit en endaste ton är man välkommen att sjunga med i kören! Vi vill att Happy Voices ska vara en öppen, varm, välkomnande, personlig kör där glädje, energi och omtanke står i centrum.

Gabriel Forss har varit körens ledare från början och är en mycket omtyckt inspiratör och eldsjäl. Som körledare blev Gabriel känd genom TV4-programmet Körslaget, där han också var expertkommentator. Som artist slog han igenom 1997 i Melodifestivalen, då han tillsammans med gruppen Blond vann med bidraget Bara hon älskar mig. Därefter har Gabriel haft ett eget program på SVT, Förfest hos Gabriel och varit sångcoach i Fame Factory på TV3.
Gabriel har turnerat med ”Julallsång”, ett koncept som förenar de två fina traditionerna allsång och julmusik. Gabriel har också skrivit en självbiografi, Äntligen, och även släppt ett eget album med julmusik, Äntligen jul!

 • Plats : Stadionmässan, Stadiongatan 25, Malmö
  Datum : torsdag 26 maj
  Tid : 16:00
  Priser :
  • Vuxen: 315 kr
  • Barn t o m 12 år: 215 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.