• Speltid: 75 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://grandcircushotel.com

Happy Heartaches

Med en rykande färsk EP i bagaget och efter en mängd Coronainställda gigs så är spelsuget på topp! Kom och se Happy Heartaches riva av sina snabbaste solon och smörigaste countryballader. Bandets enda Malmöspelning i höst så passa på att tanka upp bluegrasskvoten!

Bluegrassen är sentimental, banal och alldeles, alldeles underbar. Musik rätt in i hjärtat. Om kärlekssorg, längtan, arbete, slit, släp, liv och död.

Albin Ekman – sång, fiol, Alicia Jardine – sång, banjo, Brita Björs – sång, kontrabas, Max Tellving – sång, gitarr.

Tillsammans skapar de det perfekta soundet med fyra helgjutna röster, tillika fyra utmärkta instrumentalister, bluegrassens svar på Abba.

Info:
Konserten är i ett cirkustält på Malmös bästa cirkushotell. Där finns också en foodtruck som säljer mat och dryck. Speciella åtgärder tas för att hålla fysisk distans. T ex är antalet biljetter begränsat till 50 st, och publiken är sittande vid bord med 2 m mellanrum. Välkomna till en säker konsert i en fantastisk miljö! Tältet och foodtrucken öppnar kl 18 för den som vill komma innan.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.