• Kategori:
  • Hemsida: www.babelmalmo.se

Groovy - Sofi Hellborg (Live)

Sofi Hellborg är den upptäcktsresande saxofonisten som aldrig upphör att söka det oväntade. Den moderna afrikanska musiken bär hon med sig både som en längtan – hennes resor till Afrika är en rörelse av ständigt återvändande – och ett aktivt uttryck då hennes musikaliska personlighet uppstår i mötet mellan en rotad afrobeatscen och en ny genrations experimentella språk.

Sofi Hellborg verkar som producent, bandledare och kompositör. Men det är framförallt som saxofonist och sångerska hon ikväll kliver upp på scenen för att stå i centrum för sitt internationella ackompanjemang.

För med fem skivor i ryggen är Sofi Hellborg nu redo att släppas lös en sjätte gång; albumet ”Drumming Is Calling” presenterar en blandning av jazzanstruken afrobeat, funk och dansant drum n bass som kännetecknas av sin outsinligt positiva energi. Och liveupplevelsen?

En värmestrålande akt som delar med sig av en glädje utöver det vanliga om du väljer att tro oss på Ajabu! Hjärtligt välkomna att göra oss sällskap!

VAD: Groovy - Sofi Hellborg (Live)
NÄR: Onsdag 26 november klockan 19 - 01
VAR: Babel (fd Jeriko), Spångatan 38, Malmö
LIVE: Sofi Hellborg
DJ: Groovy DJs
Förköp: 120:-

Obs! Endast telefonbokning (040-10 30 20) eller köp över disk på Kulturcentralen (S Förstadsgatan 18, Malmö)

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.