• Speltid: 40 min
  • Arrangör:
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.barnensscen.nu

Greta Get – En sanitär angelägenhet - INSTÄLLT!

Musik föreställning med Musik och scenkonstkollektivet Apolonia

För ålder: 4 - 8 år

En interagerande, hälsosam berättelse med mycket fantasi, skoj och skratt! Till de medryckande tonerna av världsmusik och en färgstark sagobok i jätteformat kommer Greta Get, Gunvor Grönkål, Doktor Broccoli och Professor Skräp ta med dig till en saga som vi alla kan lära oss något av!

I det härliga landet Apolonien, strax söder om evigheten i centrum av möjligheten där alla är välkomna och lever hälsosamt i samklang med naturen, där bor också den ohälsosamma rockgeten Greta Get som äter allt, slösar och förpestar som en hel fabrik och lever livet på andras bekostnad. Greta Get sjunger att hon har en mage av stål som tål och bryr sig mindre om hur någon annan har det. Blåsfiskarna i havet, de har däremot problem… kom och lyssna på fortsättningen av sagan på Barnens scen.

Längd: 40 Minuter
Regi: Eva Ekengren
Kostym: Dunja Kalk
Sagobokens illustrationer: Ida Gustafsson
Musik: Ida Gustafsson
Manus: Ida Gustafsson
Manusbearbetning: Eva Ekengren

Medverkande: Ida Gustafsson sång/berättare gitarr, skräpinstrument, Johan Ohlsson dragspel, synth, kör, slagverk, Max Nordström kontrabas,elbas, sång, Gunvor Grönkål, Greta Get (växlar med Ida)

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.