• Speltid: 70 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: https://sagohuset.nu/

Glasmästarens Testamente - Inställt

Föreställningarna den 5 o 6 januari är inställda på grund av sjukdom

Familjeföreställning från 7 år!

Glasmästarens testamente är en varm, spännande, lite läskig och humoristisk föreställning om varje människas inneboende förmåga att i det stora och i det lilla förändra världen.

Med fantasi och lekfullhet berättar vi sagan om hur det egentligen gick till när Teater Sagohuset i Lund fick flytta in i ett gammalt glasmästeri. Följ med när ett gammalt bortglömt testamente får se dagens ljus. Goda gärningar, gripande öden och spännande tidsresor leder fram till en delikat final.

Välkomna till ett virvlande teateräventyr!

_________________________________________

OBS! Vaccinationsbevis och legitimation för alla över 18 år krävs vid besök hos oss.
I enlighet med Regeringens beslut har vi från och med den 23 december infört kontroll av vaccinationsbevis för samtliga i publiken över 18 år. Du som har köpt biljett men som ännu inte vaccinerat dig har möjlighet att återköpa dina biljetter innan evenemanget äger rum. Kontakta Kulturcentralen för återköp.
Hur går kontrollen till?
Vi skannar covidbevis och kontrollerar legitimation i entrén. Vänligen kom i god tid, vi öppnar dörrarna något tidigare än utsatt tid för att slippa köbildning.
För att det ska gå så smidigt och snabbt som möjligt, vänligen var förberedd och ha ditt covidbevis och legitimation redo när du kommer fram till entrén.
Kom ihåg att Covidbevisen har en giltighetstid på 90 dagar/180 dagar* efter nedladdning. Vänligen kontrollera att ditt bevis är giltigt innan du går hemifrån och ladda hem ett nytt via www.covidbevis.se vid behov.
Varför måste jag visa legitimation?
Enligt lag måste vi säkerställa att det covidbevis som du visar upp är ditt, därför måste vi kontrollera att personuppgifterna överensstämmer. Inga personuppgifter samlas in eller sparas vid kontrollen.
Vad är ett covidbevis?
Som vaccinationsbevis används det covidbevis som visar att man är vaccinerad och som utfärdas av E-hälsomyndigheten. Man ska ha tagit två doser och minst två veckor ska ha gått sedan andra dosen för att räknas som fullvaccinerad. Undantag görs för personer som med läkarintyg kan visa att de inte rekommenderas vaccination. Observera att endast vaccinationsbevis godtas. Dvs. bevis på negativt test (s.k. testbevis) eller tillfrisknandebevis godtas ej.
---
Vi förbehåller oss rätten att neka inträde för den som inte kan uppvisa giltiga dokument.
* Om du hämtade ditt covidbevis före 1 oktober 2021, så är beviset giltigt

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.