Fotograf: José Figueroa
  • Speltid: 75 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: Http://www.palladium.nu

Framtidens musik av och med Unga tankar om musik - Inställt

Tolv framstående musiker ur tankesmedjan Unga tankar om musik har gått ihop i mindre ensembler för att utforska vad som händer i mötet mellan vitt skilda genrer och musikbakgrunder under det gemensamma temat ”Hur låter framtidens musikliv?” Musikerna har arbetat med frågeställningen ”Vad från ditt eget musicerande och din musikaliska erfarenhet vill du ta med dig in i framtiden och varför?”

Resultatet delges publiken i en konsert i fyra akter där fokus läggs på rum, placering och perception. Publiken får aktivera sina sinnen och komma i kontakt med musikernas innersta och ärligaste koppling till sitt instrument och sitt musicerande.

Medverkande musiker:
Sousou Cissoko – sång, kora
Robin Cochrane – slagverk
Filip Jers – munspel
Rickard N. Jokela – bas
Sanna Gibbs – sång
Sara Parkman – sång, fiol
Linn Persson – saxofon
Rebecca Petersson - sång

Tom Poulson – trumpet
Frida Modén Treichl – sång

Produktion: Viktor Axberg
Ljuddesign: Anna Gideonsson
Koncept & konstnärlig ledning: Christoffer Nobin & David Huang

Om Unga tankar om musik (UTOM)
UTOM är en tankesmedja och ett nätverk som består av unga musikpersonligheter som har insett att musiklivet en vacker dag kommer att vila på deras axlar. Verksamhetens kärna är att unga yrkesverksamma från alla genrer och yrkesfunktioner möts, utvecklas och tillsammans arbetar för framtidens inkluderande, utmanade, toleranta och djärva kulturklimat. Medlemmarna är mellan 25 och 40 år och väljs in på ett fyraårigt mandat.
Konserten på Palladium är en del av Unga tankar om musiks kulturpolitiska projekt ”Hur låter framtidens musikliv”. Projektet genomförs i Malmö under hösten 2020 och involverar samarbeten med Malmö Musikhögskola, Musik i Syd/Palladium, Kulturskolan/El Sistema, Rytmus musikgymnasium och Media Evolution Center.

Projektet delfinansieras av Signaturstiftelsen.
Projektet delfinansieras av Signatur – Insamlingsstiftelse för musikfrämjande

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande en publikgräns på 50 personer, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer fler platser att släppas upp till försäljning.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.