• Kategori:
  • Hemsida: http://vildamalmo.se

Fladdermöss i Pildammsparken

På kvällen den 6 september möts vi i skymningen i Pildammsparken för att med ljus från en ficklampa och fladdermusdetektor få se och höra fladdermössen och få en inblick i deras liv. Vi ser dem jaga och hör deras läten med hjälp av detektorn.

Alla arter har olika ljud och vår guide hjälper oss att tala om vad vi hör och ser för några fladdermöss. Troligen blir det vattenfladdermus, nordisk fladdermus och dvärgfladdermus och kanske ännu fler sorter. Med sina dammar och stora träd erbjuder Pildammsparken fina möjligheter för att observera fladdermöss.

Vill du veta mer om fladdermöss och vad de behöver för att trivas och varför Pildammsparken är så bra? Kom då på vår familjeguidning och få svar på dina fladdermusfrågor av guiden.
• Ta med dig egen fika om du önskar fika före eller efter turen.
• Ta gärna med egen ficklampa. Guiden berättar när och på vad du ska lysa.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.