• Kategori:
  • Hemsida: http://www.blabaten.com

Filmbar

FILMBAR gästar Blå Båten och bjuder tillsammans in till en kväll med skånska kortfilmer: fiktion, dokumentär, musikvideos, prisvinnare & Malmöpremiärer!

Se de senaste talangerna inom skånsk kortfilm i sällskap av snack och musik. Dörrarna öppnas kl 19.00 med DJ/VJ och picknick (medtag egen mat och dricka) och första filmblocket kör igång kl 20.00

Info: En Bröd & skådespel-kväll. Tag med vin, vi bjuder på nybakat bröd. Båten öppnar en timme innan showen börjar.

_________________________________________________

OM FILMBAR

För närvarande turnerar FILMBAR runt på olika platser i Malmö och vi har visat skånsk kvalitativ kortfilm på b la Grand, Far i Hatten, Skånes Konstförening och Doc Lounge.

Varje FILMBAR innehåller två visningsblock med skånska kortfilmer plus ett tredje filmblock med ett särskilt tema.
Innan första filmblocket samt i pauser mellan filmblocken blir det mingel + bar + DJ/VJ + ev kringarrangemang.

Antalet visningsfönster för dokumentärfilm och långfilm har ökat, men kortfilmen har fortfarande svårt att få den uppmärksamhet och uppskattning den förtjänar. Vi siktar på att FILMBAR ska bli det främsta lokala visningsfönstret för skånsk kortfilm.
Det är därför extra intressant med filmer som inte är visade publikt i Malmö/Sverige/Världen! En annan hög prioritet är att uppnå en rik mix med så många olika sorters kortfilm som möjligt.

Arrangörer: FilmCentrum Syd & Folkets Bio Malmö i samarbete med Film i Skåne.
Med stöd av: ABF Malmö & Malmö Stad.


Visa Blå Båten på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.