• Kategori:
  • Hemsida: http://barnensscen.nu

Filifjonkan som trodde på katastrofer - Dockteater med State Puppet theatre Burgas

För ålder: Från 10 år

En vacker historia som på ett poetiskt och roligt sätt berättar om en konstig Filifjonk som bor ensam på en avlägsen nordlig strand.

Hon är så rädd för katastrofer att hon praktiskt taget aldrig törs lämna sitt hus. Den enda levande varelse hon ibland stöter på är hennes granne Gafsan, som inte är mindre konstig hon. Båda är dömda att vara goda grannar men Filifjonkans rädsla är ett stort hinder. Tänk om det bästa sättet att frigöra sig från sin rädsla är att bara gå rakt igenom den?

OBS. Föreställningen spelas med inspelad bulgarisk berättarröst och svensk textning.

Baserad på en historia av Tove Jansson, Dramatiserad och regisserad av Petar Todorov, Scenografi & Kostym: Hannah Schwartz, Musik: Petya Dimanova, Koreografi: Petya Stoykova, Videodesign: Vladislav Iliev, Inspelad röst: Izko Finzi

Längd: 55 Minuter

Medverkande: Desislava Mincheva & Nedelina Roselinova

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.