Foto: Charlie Drevstam
  • Speltid: 60 min
  • Kategori:
  • Artist / Medverkande: Klas Östergren

En gentleman på Grand – möt Klas Östergren - Inställd

Välkommen till en litterär eftermiddag på Grand Malmö där författaren Klas Östergren samtalar med Ann Lingebrandt, litteraturredaktör på HD/Sydsvenskan.

Klas Östergren är aktuell med nya romanen Renegater som är nominerad till Augustpriset 2020 och som är en uppföljare till Gentlemän och Gangsters.
Klas Östergren debuterade 1975 med romanen Attila, och har sedan dess givit ut tjugotalet romaner och samlingar med noveller och artiklar.
Han har dessutom varit verksam som översättare av både prosa och dramatik, framför allt av Henrik Ibsens samtidsdramer – som samlats i två volymer –samt författare till film- och tv-manus, bland dem Gustav III:s äktenskap, Offer och gärningsmän och Soldater i månsken, de två senare i regi av Tomas Alfredson. Det finns 50 platser till evenemanget och platserna är placerade med coronasäkert avstånd. Det finns möjlighet att beställa mat och dryck i anslutning till evenemanget.

Dörrarna öppnar 14.00 och samtalet börjar 14.30.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.