• Speltid: 75 min totalt utan paus
 • Arrangör:
 • Samarrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: https://malmo.se/bokskogen

Emil Jensen - Än susar skogen

Cykelturné i sommar, på tåg med föreställning i höst. Emil Jensen gör hela sin sommarturné per cykel som en manifestation för miljön, freden och klimatet, med trädplantering, närodlade gästartister och en ny föreställning med musik, poesi och komik om livet på jorden.

Emil Jensen har senaste åren turnerat med sina föreställningar för fullsatta hus genom hela Sverige, på allt ifrån Dramaten till Way Out West, från Ale Stenar i söder till Kiruna i norr.

Nu är det äntligen dags för en ny föreställning och ny turné: ”Än susar skogen”. I sommar helt och hållet per cykel, som en personlig och konkret manifestation för hållbarhet. Miljöengagemanget har gått som en grön tråd genom Emils liv som både artist och aktivist, nu tar han detta ytterligare ett steg. Till hösten följs cykelturnén upp med en tågturné som bjuder på en större föreställning i två akter med plats för fantastiska stråkmusiker, gäster, overheadapparater och allt annat fint och storslaget som inte får plats i en cykelkorg.

Lokalen ligger bredvid kaféet i Stallarna. Före detta: Expo Torup

Tänk på att det kan vara svårt med parkeringsplatser.

Ta gärna bussen till Torup. https://www.skanetrafiken.se

 • Plats : Stenladan, Torups slott, Torupsvägen 530, Malmö
  Datum : torsdag 28 juli
  Tid : 20:00 , ( Iinsläpp från kl.18 )
  Priser :
  • Entré: 375 kr
  Platser kvar: Platser finns
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.