• Speltid: 35 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.blabaten.com

Dockteater: Pulcinella

Vi är superglada att bjuda in alla barn och vuxna till en unik föreställning! Det är en minimalistisk marionett-teater med den slovenske dockteatermästaren Matija Solce. I huvudrollen ser vi den italienska Commedia dell arte-karaktären Pulcinella, som inte känner av någon auktoritet eller rädsla mot omvärlden. Pulcinella skapas ur intet, kommer till liv och hittar omedelbart vänner att leka med. Han möter karaktärer som Hunden och Döden, men i motsats till traditionen så slutar denna berättelsen utan att en vinnare koras.

Teatro Matita grundades 2002 efter att Matija Solce utbildat sej vid en traditionell dockteaterskola i Neapel, och sedan tagit en doktorstitel ämnet vid Prague Theatre Academy i Tjeckien. Hans teater är mångfalt prisbelönt och har spelat tusentals föreställningar på teatrar och festivalen världen över. Missa inte detta tillfälle!

Ålder: Barn 3-10 år (och vuxna såklart!)

Länkar:
http://www.teatromatita.com
http://teatromatita.blogspot.se/2009/10/pulcinella-slovenian.html

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.