• Kategori:
  • Hemsida: http://www.doclounge.se/malmo

Doc Lounge Malmö: Sverigepremiär: Only the Devil Lives Without Hope

Om kärlek, svek, spioner, lönnmördare och om hoppet som överlever allt.

Malmöbaserade produktionsbolaget Auto Images är tillbaka på Doc Lounge med den fängslande dokumentären Only the Devil Lives Without Hope. En thriller om kärlek, svek, spioner, lönnmördare och om hoppet som överlever allt.

Den unga Dilya blev människorättsaktivist samma dag som hennes bror Iskandar anklagades för att vara terrorist och blev satt i fängelset som i folkmun kallas "The Place of No Return". Trots brutala konsekvenser har hon under flera år utmanat diktaturen i Uzbekistan för att få sin bror fri. När hon tillslut tvingades fly landet insåg hon att regimen, som fört bort hennes bror, var närmare än hon någonsin hade kunnat föreställa sig.

Gäster TBA

Trailer:

Only the Devil Lives Without Hope - Trailer from Auto Images on Vimeo.

→ Var, när, hur:
Dörrar öppnas: 19.00 - Filmstart: 20.00
Plats: Babel, Spångatan 38
Biljetter: endast förköp via Kulturcentralen där biljetterna säljs fram till två timmar innan eventet startar.

→ Sittplatser:
Vi har 50 tillgängliga platser på eventet. Vi följer självklart folkhälsomyndighetens råd och restriktioner för event, bordsservering och distansering och vi önskar att ni också gör det. Tvätta händerna, se till att hålla avstånd till andra sällskap, beställ sittande vid borden och hjälp oss att undvika all form av trängsel. Är ni sjuka eller uppvisar minsta symptom så ber vi er att stanna hemma.

→ Tillgänglighet:
Babel ligger en halv-trappa upp. Det finns en ramp till vänster om entrédörren. Be entrévärdar eller kassapersonal om hjälp för att fälla ner denna. Det går bra att meddela i förväg om du vill ha hjälp när du kommer: malmo@doclounge.se
En rymligare toalett, anpassad för rullstol finns i anslutning till entré och garderob. Textning av våra filmer varierar. Se på varje enskilt evenemang för detaljer kring språk och eventuella undertexter.

Doc Lounge arrangeras i stolt samarbete med Malmö stad, Film i Skåne AB, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel Malmö.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.