• Kategori:
  • Hemsida: http://doclounge.se

Doc Lounge Malmö: Q´s Barbershop-INSTÄLLT!

INSTÄLLT

Visningen är inställd pga ev den rådande situationen med Corona. Doc Lounge Malmö planerar att vara tillbaka i höst med en ny säsong, när krisen är över! Förköpsbiljetter går att få återbetalda via Kulturcentralen.

Säsongens sista dokumentär är Q´s Barbershop! Om du går till Q får du mer än bara en klippning, Q´s Barbershop är en film om frisören Quasim och hans salong i Volmosse.
Välkomna att fira säsongsfinalen tillsammans med oss!

Q´s Barbershop
Langballe / Denmark / 2019 / 58 min
Språk: Danska, Engelska, Somaliska / Undertext: -

Q´s Barbershop är ett varmt porträtt av en person som är ett litet samhällets mittpunkt och en plats som är mer än bara en frisörsalong. Det är en plats du är välkommen till oavsett om du är kriminell, toppstudent eller sysslolös och rastlös - för alla behöver en bra frisyr! Och Q en man som både klipper ett perfekt afro och som kan ge dig råd och svar på livets alla frågor.

Danska Q´s Barbershop öppnade Nordisk Panorama 2019 och fick ett varm mottagande av publiken - vi lovar att det är en film att minnas! Välkomna till Q´s Barbershop och säsongsfinalen av Doc Lounge Malmö!

Vad och när:
Dörrar öppnas: 19.00
Filmstart: 20.00
Mer info om ev. gäster, samtal andra kringarrangemang finns på vår hemsida och på facebook: www.doclounge.se/malmo eller https://www.facebook.com/DocLoungeMalmo

Om Doc Lounge Malmö:
Doc Lounge Malmö skapar unika helkvällar där dokumentärfilm visas i kombination med olika kringarrangemang. Vi bjuder in aktuella gäster och regissörer för samtal. Kanske är det livemusik eller djs och alltid Malmös bästa barhäng. Detta har vi gjort på tisdagar sedan 2006, och man hittar oss på Babel vid Möllan. Våren 2020 kommer vi bjuda på inte mindre än 11 helkvällar av några av de bästa dokumentärfilmerna just nu, exklusiva förhandsvisningar, Sverigepremiärer och efterlängtade releaser.

Sittplatser:
Alla platser är onumrerade. Förköpsbiljett garanterar inte sittplats vid utsålda arrangemang. Möbleringen är inte fast, så variationer förekommer beroende på kväll. Vi gör vårt yttersta för att alla ska kunna sitta och se så bra som möjligt.

Tillgänglighet:
Babel ligger en halv-trappa upp. Det finns en ramp till vänster om entrédörren. Be entrévärdar eller kassapersonal om hjälp för att fälla ner denna. Det går bra att meddela i förväg om du vill ha hjälp när du kommer: malmo@doclounge.se. En rymligare toalett, anpassad för rullstol finns i anslutning till entré och garderob. Textning av våra filmer varierar. Se på varje enskilt evenemang för detaljer kring språk och eventuella undertexter.

More info about Doc Lounge Malmö and our movies can be found on our website: www.doclounge.se/malmo

Doc Lounge Malmö arrangeras i stolt samarbete med Malmö stad, Film i Skåne AB, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel Malmö.

Hemsida: https://www.facebook.com/events/507985489824714/

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.