• Kategori:
  • Hemsida: http://www.doclounge.se/malmo

Doc Lounge Malmö: Man Made

För männen i MAN MADE, handlar det inte om att vinna - det handlar om att bli sedda. En berörande historia om fyra mäns liv och deras resa mot scenen på den enda tävlingen i bodybuilding för transpersoner.

MAN MADE är en stark berättelse om fyra transpersoners liv, kamp, vinster och öden. Huvudpersonerna är, liksom regissören T Cooper, uppvuxna kvinnor, men lever nu som män. Filmen låter oss följa de olika personernas resa mot att ta de första stegen in på scenen på Trans FitCon i Atlanta, den enda tävlingen i bodybuilding för transpersoner. I filmen skildras de olika vägar som Rese, Dominic, Kennie och Mason tar för att nå målet och ämnen som kön, maskulinitet, mänsklighet och kärlek är oundvikliga och minst sagt berörande.

MAN MADE är en karaktärsinriktad, intim film om tävling, men också en unik berättelse om social rättvisa. Den talar om hur vi alla väljer att definiera och omforma oss, både figurativt och bokstavligt. Vi får följa dessa personers emotionella och fysiska resor när de navigerar genom livet som män, trots de risker som finns iochmed det nuvarande sociala och politiska klimatet. För männen i MAN MADE, handlar det inte om att vinna - det handlar om att bli sedda.

Dörrar öppnar kl 19.00
Filmen börjar ca kl 20.00
Infomation in English: http://doclounge.se/films/man-made

Babel är rullstolsanpassat, bara att be någon av personalen att hjälpa till och visa vart vår ramp är. Visningen presenteras i stolt samarbete med Malmö Stad, Film i Skåne, ABF Malmö, Svenska Filminstitutet och Babel.
Viktig info: Antal sittplatser på Babel är begränsat. Vid köp av biljett är man ej garanterad sittplats, Vid fullsatt evenemang räknar vi med cirka 10% ståplatser. Dörrarna öppnar 1 timme innan filmen startar. Om visningen inte är slutsåld säljs biljetter i entrén.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.