• Kategori:
  • Hemsida: http://www.musicdoc.se
  • Artist / Medverkande: Dirty Beaches (Artist) Kanada, Evan Prosofsky (Regissör) Kanada, Iceage (Artist) Danmark

Dirty Beaches vs Evan Prosofsky ”Waterpark”

Music Doc och Cph:Dox har stor förkärlek för kombinationen musik och film och presenterar nu ännu ett spännande samarbete med Världspremiären av den dokumentära kortfilmen ”Water Park” som utspelar sig på ett vattenland på ett kanadensiskt köpcenter. Den hyllade musikern Dirty Beaches har skapat ny musik till filmen. Music Doc har nu tillsammans med CPH:Dox bjudit in honom och regissören av filmen, Evan Prosofsky, att närvara vid visningarna i Malmö och Köpenhamn.

Efter båda visningarna kommer Dirty Beaches göra en unik improviserad konsert tillsammans med Elias och Jacob från Köpenhamnsbaserade Iceage.

19.00 Dj & mingel
20.00 Konsert & Film

Om Waterpark
Waterpark är en exprimentell dokumentärfilm om regissören Evan Prosofskys hemstad, Edmonton, Alberta. En helt vanligt lördag kommer över 150.000 människor att besöka West Edmonton köpcenter för att undvika värmen och vinden. Innanför söker besökarna nöjen och avkoppling i världens största vattenland inomhus. I ”Waterpark” utforskar Prosofsky det absurda i det konstlade badparadiset, som fyllde hans barndom med drömmar om en annan plats. Musiken i filmen är skapad av landsmannen Dirty Beaches.

Se trailern till filmen:

WATERPARK Official Trailer from Evan Prosofsky on Vimeo.

Om Dirty Beaches
Dirty Beaches (Alex Zhang Hungtai) är en musiker från Taiwan som sedan många år är bosatt i kanada och anses vara en av landets mest lovande nya musiktalanger. Han imponerade stort förra året med sin debut ´Badlands´ som var inspelad med en enkel bandupptagare och som låter som en korsning av Elvis Presley, Suicide, David Lynch och Twin Peaks eller som det beskrivits, filmisk spöklik rockabilly! Till hösten väntas ett nytt album och Dirty Beaches har nyligen släppt ett stämningsfult smakprov ´Elisabeths Theme´ på den Kanadensiska indie-labeln Kingfisher Blues från Vancouver.

Lyssna på nya singeln:

Om Evan Prosofsky
Evan Prosofsky är en ung filmare från Edmonton, Kanada. Han debuterade 2008 med kortfilmen ´Rabbit Hill´. Förra året stod han bl a. bakom kameran på den uppmärksammade musikvideon till ´Grimes´ med hitten ´Oblivion´.

Se musikvideon:

För mer info om Music Doc besök: www.musicdoc.se


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.