• Kategori:
  • Hemsida: http://www.barnensscen.nu

DIN BARK - MIN HUD Konsert med Sofia Thesaurus - INSTÄLLT!

OM SKOGSTRÄDGÅRD OCH ATT LEVA MED JORDEN

DIN BARK MIN HUD
TRÄDEN STAMMAR UPP TILL GUD
RÖTTER STRÖVAR NER I DY
NATTSVART JORD OCH ROSENSKY
ALLT HÖR IHOP
LIV OCH DÖD I STÄNDIG LOOP
JAG FANNS INTE UTAN DIG
ALLT VÄXANDE SOM OMGER MIG

SOFIA THESAURUS har skrivit tio sånger och en bok om skogsträdgård och hållbar omställning! Sångerna har titlar som Sweet little home, Vattenfall och Under Marken och handlar om skogens ätliga växter, matlagning, psykisk hälsa och lek i naturen.

Medverkande:
Sofia Thesaurus, text, musik, sång, piano, gitarr, Göran Abelli, trombon, Johan Olsson, dragspel, Kristoffer Rostedt, trummor och Mats Ingvarsson, elbas.

Lyssna på Din Bark Min Hud: https://open.spotify.com/album/5PrJ6G93Blbj9bobVkUtFC?si=aoTD3PD1QWWbziTANuYDhA

ORKESTERJOURNALEN RECENSERAR
”Din bark min hud – sångerskan/kompositören/pianisten/gitarristen/malmöiten Sofia ”Sofia Thesaurus” Thelins fjärde fullängdare – växer. Men den växer inte på det, så att säga, sedvanliga sättet. Ty dess störtsköna blandning av jazz, visa och folkmusik får en på fall direkt… Nej, det är snarare idén bakom Din bark min hud som har potential att växa sig större, starkare, vidare. Texterna på Din bark min hud kan nämligen beskrivas som tankefrön som slår rot i ens hjärna och hjärta. Eller som Thesaurus själv uttrycker det ”jag vill inspirera till hopp i en skenande klimatkris och visa på att var och en kan vara med och förändra”. ”

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.