• Speltid: 120 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://facebook.com/Aning.ffp

Det omedvetna geniet - föreläsning

Detta är vårens första föreläsning i Anings återkommande föreläsnings- och seminarieserie som i vår är döpt till Psykoanalytisk Salong: Död och Estetik. Denna föreläsning är den första av fem.

Är kreativitet viktig? Och varifrån kommer den? 1700-talets inspirerade genier hämtar på 1900-talet sin kraft från Det Omedvetna. Men var finns det? Finns det alternativ? Detta kommer att bli en odyssé över konstens relation till det geniala och det okända.

Utifrån dessa frågor talar Gertrud Sandqvist professor i konstens teori och idéhistoria, rektor för Malmö Konsthögskola, konstkritiker och curator.

Tid: 19.00-21.00

(För dig vars begär för utforskande av existentiella och psykoanalytiska frågor går ännu längre rekommenderar vi att du tar en titt på vårt seminarium)

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.