• Speltid: 40 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.barnensscen.nu

Den lilla och havet - Konsert med Kråkspark

För ålder: 1 - 3 år

Havet, det stora havet. Lugnande och skrämmande, evigt och ändligt. Och så barnet, det lilla barnet. Förundrat och utforskande, sökande och hemmakär. Under upplevelseföreställningen ”Den lilla och havet” får det lilla barnet utforska det stora havet inuti ett magiskt tält. I denna lekfullt busiga och lagom allvarliga musiksaga för de allra yngsta, får vi lyssna, känna, titta, lukta och smaka på havet.

Med dragspelets botten, flytande texter, porlande rytmer och böljande rörelser får vi följa med på en resa ut på både djupt och grunt vatten, allt iscensatt innanför tältdukar. ”Den lilla och havet” är en fri tolkning och omarbetning av Ernest Hemingways romanklassiker The old man and the sea.

Musiken är nyskriven och har sin grund i folkmusik och visa. Genom återkommande melodifragment och omfamnande ljudlandskap skapas ett tryggt och magiskt rum där havet och dess invånare får liv.

Medverkande: Klara Sjöblom: Sång, Hugo Gerdmar: dragspel, sång

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.