• Speltid: 120 min totalt utan paus
  • Kategori:
  • Hemsida: Http://www.palladium.nu

Darin Akustiskt

Darin åker på akustisk turné och släpper nytt livealbum.

Hösten 2021 blir det en unik chans att komma artisten Darin riktigt nära. För första gången åker en av landets mest älskade artister ut på en akustiskt turné till vackra och utvalda lokaler. Först ut är Palladium Malmö.

För alla som inte kan vänta tills dess och vill uppleva ren popmagi så släpper Darin ett nytt livealbum den 4 december. Inspelat under förra årets stora arenaturné. 2019 blev Darins största år hittills. Med ny musik gav han sig ut på en stor arenaturné i Stockholm, Göteborg och Malmö. Sen släppte han ”En säng av rosor” under våren 2020 och kartan fick ännu en gång ritas om. Efter närmare 40 veckor på Svensktoppen är den fortfarande en av svenska folkets absoluta favoritlåtar. ”En säng av rosor” kan verkligen sägas vara en klassiker redan nu, en sång som kommer leva för alltid. Redan har låten spelats 3x platina och har i över 9 månader haft en plats på Spotifys Topp50-lista.

Hösten 2021 är det dags för publiken att möta Darin närmare. För första gången gör han en serie akustiska spelningar, i vackra utvalda konsertlokaler. Det blir en chans att lära känna artisten Darin, att komma nära, att höra låtarna på ett nytt sätt och att få berättelserna bakom. Tillsammans med publiken blir det en intim musikalisk upplevelse med en av landets största och mest omtyckta artister.

För alla som inte kan vänta på Darin live så släpps den 4 december livealbumet ”Live from Ericsson Globe”. Nu går det att återuppleva popmagin från den där speciella kvällen på Globen den 4 maj 2019. Den 7 januari 2021 ökar Darin-febern ytterligare när SVT sänder en inspelning av konserten.
Den 1 december 23:00 medverkar Darin i SVTs musikaliska julkalender. En ny artist bakom luckan varje dag fram till julafton.

Support - Lisa Howard och Isak Danielsson

Isak Danielson har, trots sin unga ålder, minst sagt hunnit göra ett ordentligt avtryck med sin dynamiska röst och sina starka texter. Hans mångmiljonstreamade katalog har under året dessutom nått platina och guld i Sverige på flertalet låtar. Två studioalbum samt en liveplatta har det hunnit bli under perioden. "Remember to Remember Me" kom i april 2020 och senaste skivan "Tomorrow Never Came" i mars i år.

Den unga artisten och låtskrivaren Lisa Howard. Lisas texter berättar om de där svinjobbiga uppbrotten och kriserna, om utmaningarna hon möts av och känslan när man har tagit sig igenom mörkret och hittat ut på andra sidan. Det är grundfundamenten i Lisa Howards förtrollande musik. Den 30 april släpptes första singeln ”Jag ljuger för mig” (Universal)

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.