• Speltid: 120 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.teaterpapillon.se

CLOSER av Patrick Marber

Patrick Marber skrev 1997 det moderna relationsdramat Closer som blev en stor succé i London. Pjäsen filmatiserades 2004 av Mike Nichols med bl.a. Natalie Portman och Jude Law.

Teaterskribenten Lisa Boda beskriver Closer som ett hjärtformat knytnävslag i magen.

"Hur mycket sanning tål vi?

Dydykningarna i Closer är skoningslösa: Var låg ni med varandra? Hur? Kom du? Hur många gånger? Ärligheten drabbar hårt och slår kilar i plågsamma återföreningsförsök.

Closer visar på ett genialiskt sätt att i kärlek är alla utbytbara. Och inte för att konkurrenten är bättre. Eller sämre. Bara annorlunda." - Lisa Boda

Patrick Marber skrev 1997 det moderna relationsdramat Closer som blev en stor succé i London. Pjäsen filmatiserades 2004 av Mike Nichols med bl.a. Natalie Portman och Julia Roberts. För oss rör Closer som pjäs det mest fundamentala mänskliga - att älska, fruktan att bli lämnad och oförmågan att förlåta. Denna historia handlar om romantisk disfunktion mellan moderna människor, det kräver hjärta, blick för relation och individer i situationer där livet är vid kokpunkten.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.