• Speltid: 70 min totalt utan paus
 • Arrangör:
 • Samarrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: Http://www.palladium.nu

Chet Baker Night

Om han inte fallit ut genom fönstret på ett hotellrum i Amsterdam 1988 kunde Chet Baker varit 90 år i år. Jan Sigurd & Anna-Lena Brundin hedrar hans minne med sånger från Chet Baker Sings-epoken – soundtrack till mångas kärleksliv. Det är sexigt, det är romantiskt och det svänger grymt. Mellan låtarna bjuds på reflektioner om Chets liv och musik kryddat med mänsklig humor som berör.

Med sig på scen har de ett välmeriterat band vars medlemmar spelat med alla från Michael Brecke och Dizzy Gillespie till Van Morrison och faktiskt kompat kvällens huvudperson Chet Baker 1985. Kvällen till ära har en av världens främsta munspelare anslutit från Paris: Sébastien Charlier. Sébastien spelar diatoniskt munspel till skillnad från Toots Thielemans, men avlockar instrumentet lika många toner med hjälp av en unik blåsteknik. Han är ”one of a kind”.

Anna-Lena Brundin har vid sidan av humorn en lång sångkarriär och har givit ut album med Edith Piafs sånger, en tangoplatta, "Gäckande och fåfäng" samt "Jazz för skeppsbrutna" och "Höst i Lund".

Jan Sigurd blev Monica Zetterlunds sista hovleverantör vad gäller text & musik, dokumenterat på CD-skivorna "Det finns dagar" & "Sista gången du var med". Han representerade SVT i Montreux med programmet "Två och en halv flygel" och har publicerat tjugofem böcker samt sju album, bl.a. "Love is a dog that bites" med sin jazztrio.

Medverkande:

Anna-Lena Brundin – sång
Jan Sigurd – piano & sång
Erik Tengholm – trumpet
Chico Lindvall - gitarr
Lasse Lundström - bas
Sébastien Charlier – munspel

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande en publikgräns på 50 personer, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer fler platser att släppas upp till försäljning.

Till alla våra föreställningar kan du förbeställa mat och dryck fram till två dagar (2) innan föreställningen. Då står det framdukat och klart när du kommer och du slipper köa. Du kan förbeställa till innan föreställningen eller till pausen när det finns sådan.
Klicka här för att göra en förbeställning.

Det går även bra att förbeställa på plats på Palladium, kom då gärna i god tid innan föreställningen.

Palladium Malmö är kontantfritt men vi tar gärna emot betalning via vanliga betalkort eller Swish.

 • Kommentar : Pga Covid-19 är de bokningsbara platserna uppdelade om en och en eller två och två. Välj om möjligt din plats/era platser enligt dessa placeringar om möjligt. Tack för hjälpen!
  Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : onsdag 18 november
  Tid : 19:00
  Priser :
  • Entré: 290 kr
  Platser kvar: Fullbokat
 • Kommentar : Pga Covid-19 är de bokningsbara platserna uppdelade om en och en eller två och två. Välj om möjligt din plats/era platser enligt dessa placeringar om möjligt. Tack för hjälpen!
  Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : onsdag 18 november
  Tid : 21:00
  Priser :
  • Entré: 290 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.