• Kategori:
  • Hemsida: http://www.victoria.se

CAROLINE AF UGGLAS

Mångsysslaren och multitalangen Caroline af Ugglas är i höst tillbaka på scen med helt ny musik. Den 21 september släpper hon sitt nya album ”VarförDärför” och den 1-2 oktober ger hon två känslofyllda konserter på Victoriateatern som du sent kommer att glömma.

Caroline af Ugglas har släppt musik i över 20 år och är en av våra mest folkkära artister. Meritlistan har vuxit sig lång genom åren och innefattar ett flertal grammisnomineringar, egna konstutställningar, en karriär som körledare och skodesigner. I våras gjorde hon och kören Gränslösa Röster ett bejublat framträdande som mellanakt i melodifestivalen med en nytolkning av Robin Bengtssons bidrag ”I Can’t Go On” från 2017 och nu är alltså Caroline af Ugglas tillbaka med ny musik, redo att inta scener runt om i landet när hon besöker både Malmö och Göteborg under hösten.

Caroline af Ugglas – sång
Mattias Torell – gitarr
Sven Lindvall – bas
Johan Håkansson – trummor
Claes Björklund – synth
Heinz Liljedahl – percussion

Konserten presenteras i samarbete med Kulturbolaget.

Picknickföreställning

Pris:
Salong 450:-
Balkong 410:-
Salong Student/Pensionär 410:-
Balkong Student/Pensionär 370:-
(I biljettpriset ingår garderobsavgift samt serviceavgift.)
Insläpp:
19.00
På scen: 19.30

För rullstolsanpassade platser boka era biljetter via info@victoria.se.

Följ Victoriateatern:
facebook.com/Victoriateatern
instagram.com

________________________________________________

Picknickteater:

Victoriateatern har en intim och avslappnad atmosfär och vi uppmuntrar vår publik att känna sig som hemma. Under våra picknickföreställningar är alla gäster välkomna att ta med sig egen mat och dryck. Det spelar ingen roll vad du tar med. Hämtpizza på ett bord följs av ostron och kaviar på nästa - ta med det du är sugen på!

Vi på Victoriateatern rekomenderar Möllans Osts Tapastallrick För Två - en ost och charktallrik fylld med härliga delikatesser från Italien, Schweiz, Portugal och Frankrike. Ring Möllans Ost på 040-19 35 45, gärna en dag i förväg, så ordnar dem den åt dig!

Tänk på att..
..det är inte tillåtet med mat på balkongplatserna eftersom de saknar bord.
..du kan komma att få dela bord med ett annat sällskap.
..även under picknickföreställningar öppnar vi upp vårt lilla kafé där ni kan handla kaffe, te, läsk och kakor.

Varmt välkomna på picknick!


Visa Victoriateatern på en större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.