• Speltid: 60 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://grandcircushotel.com

Carl Johan Lundgrens liv och låtar

Carl Johan Lundgren från Vit Päls och Laser & bas väljer ut 10 låtar från 10 år med Vit Päls 2004 - 2014. Berättar om dem och spelar dem på akustisk gitarr. En berättelse om livets upp och nergångar och musik. Kort sagt: som Mamma Mia fast med Vit Päls låtar minus Pierce Brosnan. PS. Underlättar om du är ett fan, eftersom detta är ett event för dig som inte har något emot narcissism. DS.

Den 26 juni
Extrainsatt föreställning med chans att sova över! Eftersom suget att se Carl Johan var så stort, så gör han en konsert till. Vi släpper nu nya biljetter i två omgångar. Först ger vi företräde åt inresta, och säljer 10 st paket med biljett för två personer, samt övernattning i en cirkusvagn. Tag chansen att minisemestra i en skön kombo av cirkusstämning och malmöpop!

Info:
Konserten är i ett cirkustält på Malmös bästa cirkushotell. Där finns också en foodtruck som säljer mat och dryck. Speciella åtgärder tas för att hålla fysisk distans. T ex är antalet biljetter begränsat till 50 st, och publiken är sittande vid bord med 2 m mellanrum. Välkomna till en säker konsert i en fantastisk miljö! Tältet och foodtrucken öppnar kl 18 för den som vill komma innan.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.