BROTTAS THE CATCH
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - TWO IRENES + THE CATCH (20/3) & BROTTAS (21/3)

TWO IRENES
As Duas Irenes. Brasilien 2017. Regi: Fabio Meira. 89 min. Portugisiskt tal. Engelsk text. Rek. från 11 år.
En dag upptäcker 13-åriga Irene att hennes pappa lever ett dubbelliv. Han har en annan familj, en annan dotter – som även hon heter Irene och är 13 år. Försiktigt närmar sig Irene sin halvsyster. De utvecklar en vänskap och medan pappan fortsätter med sina lögner smider tjejerna en plan. Drabbande och prisbelönt film om mörka familjehemligheter.

THE CATCH
Kanada 2017. Regi: Holly Brace-Lavoie. 15 min. Tal. Text. Rek. från 12 år.
Morgan är en tuff tjej med passion för flugfiske. Hon tycker även om killar. Men killar tycker inte om tjejer som fiskar. Måste hon överge sitt smultronställe vid floden för att fånga den hon vill ha? Eller kan man använda samma teknik för att fånga dem som man kan med fisken i floden? En smart och rolig film om att växa upp i sin egen takt, på sitt eget sätt.

BROTTAS
Sverige 2018. Regi: Julia Thelin. 15 min. Svenskt tal. Engelsk text. Rek. från 11 år.
Jaana och Bettan är bästa vänner och supertajta. På mattan i brottningshallen är de grymma. När den perfekta harmonin mellan tjejerna rubbas framkallas starka känslor som är svåra att förstå sig på och tygla. Pricksäkert utforskar filmen ämnen som makt, uppväxt och en vänskap som betyder allt.

__________________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 50 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 12 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.


  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.