• Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - TWIN FLOWER + Förfilm: Eva

TWIN FLOWER
Fiore gemello. Italien 2018. Regi: Laura Luchetti. 96 min. Bambara, Italienskt och franskt tal. Engelsk text. Rek. från 15 år.
En mörk historia i Polanski-anda om två tonåringar i södra Italien. När filmen börjar flyr Anna från en knivskuren man. Hon möter Basim, en föräldralös pojke från Elfenbenskusten. På grund av vad som har hänt har hon tappat sin röst. Båda verkar ha en tuff bakgrundshistoria. De slår följe och utvecklar en stark relation. Tillsammans är de på flykt, på vilken de försöker hitta sig själva igen. Tillsammans blir de ett enda element: en Twin Flower. En spännande road-movie genom vackra landskap.

Förfilm: Eva
Schweiz 2018. Regi: Xheni Alushi. 15 min. Tyskt tal. Engelsk text. Rek. från 15 år.
Eva är en skicklig simmare. Detta till trots var hon nära att inte kunna rädda sin bror från att drunkna. En olycka som gör att han hamnar i koma på sjukhuset. Det är en svår situation för hela familjen och kanske är allt för sent för att det ska gå bra? Det finns en mörk pöl på golvet i badrummet och Eva flyr in i en drömvärld genom att simma ner i den. Men är det verkligen Evas bror som är dödssjuk eller vad händer när mamma torkar upp vattnet i badrummet så att pölen försvinner?

___________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 60 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 15 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.