• Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - THE FALCONS + Förfilm: Skoldiscot

THE FALCONS
Viti i Vestmannaeyjum. Island 2018. Regi: Bragi Thor Hinriksson. 97 min. Isländskt tal. Engelsk text. Rek. från 9 år.
The Falcons (Falkarna) är ett isländskt ungdomslag i fotboll. I filmen får vi följa laget under en turnering på Västmannaöarna där enbart de bästa lagen deltar. Huvudpersonen Jon är ensam anfallare i Falkarna och är i början lite mobbad av de andra i laget. Men efterhand växer Jon. En utveckling både som människa, men även som fotbollsspelare. Han blir utsedd till lagkapten och får sedemera en hjälteroll. The Falcons är en film som med humor och allvar skildrar bland annat mod, vänskap, familjerelationer och barnmisshandel.

SKOLDISCOT
Sverige 2018. Regi: Christian Zetterberg. 6 min. Svenskt tal. Engelsk text. Rek. från 9 år.
Det är skoldisco och Kevin sneglar bort över dansgolvet. Innerst inne vill Kevin också vara där, men han tycker det är svårt att fråga personen han gillar om lov. Med stor igenkänning skildras osäkerheten och pirret i magen inför det första steget. Vad säger man och är det okej att tycka om vem man vill?
Filmen vann BUFF:s pris på Novemberfestivalen 2018.

___________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 60 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 15 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.