SI-G Large Soldier Game
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - Tema förebilder: Kärlek o drömmar - kortfilmspaket

Rekommenderas från 12 år

INTO THE BLUE
U Plavetnilo. Kroatien, Slovenien, Sverige 2017. Regi: Antoneta Alamat Kusijanovic. 22 min. Kroatiskt tal. Engelsk text.
I det sagolikt vackra Kroatien dyker Julija så djupt ner i havet hon bara kan. Hon och mamman har tvingats fly från pappan till platsen där Julija växte upp. Hon har ett skriande behov av att prata med sin kompis, som inte längre tycker att Julija är så intressant. En kille har kommit i första rummet och Julija tvingas ta till de mest drastiska metoder för att få komma nära sin vän igen.

SI-G
Belgien 2017. Regi: Frederike Migom. 16 min. Belgiskt tal. Engelsk text.
Si-G går i en skola för barn med särskilda behov och är grym på att rappa; hennes dröm är att spela in en musikvideo. Tack vare sitt starka driv går drömmen i uppfyllelse, samtidigt som hon hinner hänga med sin familj och ha skolavslutning med sina kompisar. En film med mycket värme som är både allvarlig och glädjespridande!

LARGE SOLDIER
Hayal large. Israel 2017. Regi: Noa Gusakov. 23 min. Hebreiskt tal. Engelsk text.
Det är 1975 och krigstid i Israel. 15-åriga Sherry drömmer om att skaffa pojkvän, närmare bestämt en soldat av storlek ”large”. På tvätteriet hon jobbar på lägger hon lappar i alla uniformsbyxor i lämplig storlek. En brevväxling med en okänd soldat påbörjas. Men vad ska hända när soldaten blir verklig?

GAME
USA 2018. Regi: Jeannie Donohoe. 15 min. Engelskt tal. Engelsk text.
Det är ny termin och uttagning till skolans prestigefulla basketlag. Pulsen är hög. Det är mycket som står på spel. AJ är ny på skolan och övertygad om att ha vad som krävs som basketspelare. En stark film om att övervinna hinder och att våga satsa på sig själv.

__________________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 50 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 12 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.