Martina Oh Martina #tagged
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - Spider Thieves + Martina, Oh Martina (20/3) + #tagged (22/3)

Spider Thieves
Niñas Araña. Chile 2017. Regi: Guillermo Helo. 94 min. Spanskt tal. Engelsk text. Rek. från 12 år.
I en kåkstad i Santiago lever tre tjejer under fattiga förhållanden. De drömmer om coola och trendiga saker som de ser på tv och i stadens köpcentrum. När de börjar bryta sig in i lägenheter genom att klättra på husfasader blir de snart kända som ”spindeltjuvarna”. Ungdomsthriller, inspirerad av verkliga händelser, som på ett drabbande sätt skildrar frågor om social utsatthet, drömmar och klass.

Martina, Oh Martina
Martina, Ay Martina. Spanien 2017. Regi: Fátima Martín. 12 min. Spanskt tal. Engelsk text. Rek. från 12 år.
Martina är kär i en kille, men frågan är hur hon ska göra för att närma sig honom. Hur kan hon säkert veta om han gillar henne? Martina bestämmer sig för att ta första steget. När allt blir fel känns det som att hela världen rasar samman. Fin film om första kärleken och hur svår den kan vara.

#tagged
Nederländerna 2017. Regi: Martijn Winkler. 12 min. Nederländskt tal. Engelsk text. Rek. från 13 år.
”Din telefon är ditt liv”. Elise och hennes vänners har ständig kontakt på sociala medier. Allt de gör dokumenteras och läggs upp på facebook, instagram och snapchat. Genom Elise telefon berättas historien bit för bit om vad som hände en kväll när allt gick över styr.

__________________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 50 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 12 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.