Gardiennes
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - SATURDAY CHURCH + GARDIENNES (22/3)

SATURDAY CHURCH
USA 2017. Regi: Damon Cardasis. 83 min. Engelskt tal. Engelsk text. Rek. från 13 år.
14-åriga Ulysses har precis förlorat sin pappa och livet är tufft både i skolan och det religiösa hemmet. I smyg klär han sig i mammas kläder och drömmer sig bort i fantasifulla musikalnummer. En dag följer han efter en person som ser spännande ut och lär känna nya människor. Underbar coming of age-film med musikalinslag om att hitta sig själv och sin identitet och våga stå upp för den man är.

GARDIENNES
Frankrike 2017. Regi: Adeline Picault. 14 min. Franskt tal. Engelsk text. Rek. från 13 år.
Acha och och Myriam, två uttråkade 15-åringar, bor i ett höghusområde i Frankrike. En dag blir de tillfrågade av Sam, ledare för ett lokalt gäng, om de kan hålla utkik utanför en byggnad. De är båda intresserade av Sam och fantiserar om honom som en varg. Upprymda tackar de ja till erbjudandet.

__________________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 50 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 12 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.