HOW TOMMY LEMENCHICK BECAME A GRADE 7 LEGEND
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - PORCUPINE LAKE + HOW TOMMY LEMENCHICK BECAME A GRADE 7 LEGEND

PORCUPINE LAKE
Kanada 2017. Regi: Ingrid Veninger. 85 min. Engelskt tal. Engelsk text. Rek. från 11 år.
Den plågsamt ensamma Bea kommer en sommar till en liten ort där hennes föräldrar ska ge sitt äktenskap en andra chans, samtidigt som de ska bestämma sig för vad de ska göra med den familjeägda dinern. Bea träffar Kate, vars liv är hennes egets raka motsats. Medan Bea är enda barnet, lever Kate i en familj med stökiga äldre syskon och en ensamstående mamma som ständigt är bakfull. Bea och Kate blir vänner och spenderar en sommar tillsammans. Deras vänskap bli omedelbar och stark, den gör dem modiga och nyfikna.

HOW TOMMY LEMENCHICK BECAME A GRADE 7 LEGEND
Kanada 2017. Regi: Bastien Alexandre. 12 min. Franskt tal. Engelsk text. Rek. från 10 år.
12-åriga Ophelia är en smart tjej som vill lösa ett växande problem: hon har aldrig kysst en kille. I hennes klass finns flera kandidater och lotten faller på Tommy Lemenchick, en tv-spelstokig kille med ett fint leende och helt ovetande om vad som komma skall.

__________________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 50 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 12 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.


  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.