• Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - METEORITES + Förfilm: HÖR MIG SKRIKA

METEORITES
Les météorites. Frankrike 2018. Regi: Romain Laguna. 85 min. Franskt tal. Engelsk text. Rek. från 15 år.
Nina drömmer om ett liv som innehåller lite mer spänning än vad sommarjobbet på den sömniga dinosaurieparken i södra Frankrike kan erbjuda henne. Samma dag som en meteorit slår ner träffar hon Morad, storebror till en av tjejerna som hon jobbar med och nyligen släppt från ungdomsanstalt. De inleder ett komplicerat förhållande och Nina går igenom en inre resa för att växa upp och hitta sig själv.

HÖR MIG SKRIKA
Sverige 2018. Regi: Nellie Lexfors. 12 min. Svenskt tal. Engelsk text. Rek. från 14 år.
Vi möter två tjejer som är i gränslandet från att vara barn till att gå in i vuxenvärlden. En period där det är lätt att ta fel på vad som är rätt eller orätt.

___________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 60 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 15 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.