Little Grey Wolfy Leave a Print The Theory of Sunset Lost in Time The Pocket man
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - Livets mysterier - kortfilmspaket

Rekommenderas från 5 år

LEAVE A PRINT
Storbritannien 2017. Regi: Christina Susanna Nerland. 5 min. Utan tal.
På fjället bor en flock vargar, de hoppar och leker, men en gammal varg börjar sakta tyna bort. I takt med att årstiderna skiftar blir den gamla vargen allt mer genomskinlig och till slut lämnar den flocken och flyger upp i skyn. En film om att hantera när någon dör, och att fortsätta minnas.

LITTLE GREY WOLFY. SPRING ANDI CY DRIFT
Den Vesle Grå Ulven. Vår og Isen Går. Norge 2017. Regi: Natalia Malykhina. Norskt tal. Engelsk text.
Vintern går mot sitt slut och isen i forsen börjar spricka upp. Nu gäller det för den nyfikna vargen att vara försiktig. I denna fantasifullt animerade film möter vi djuren i skogen och får följa med på deras våräventyr.

LOST IN TIME
Frankrike 2017. Utan tal. Regi: 22 studenter från Objectif 3D Animation School.
Följ med på ett spännande, vackert anime-inspirerat äventyr! Två barn leker i templet när en av dem råkar röra vid ett föremål och tiden stannar. Nu gäller det att få tiden att starta igen. Hur ska det gå?

THE POCKET MAN
Le Petit Bonhomme de poche. Frankrike, Schweiz, Georgien 2017. Regi: Ana Chubinidze. 7 min. Utan tal.
en gammal portfölj bor en liten man. En dag möter han en blind gammal man och de blir vänner. Den lilla mannen skuttar ner i den blinde mannens ficka och därifrån hjälper han den blinda mannen att gå tryggt och säkert på gatorna. En överenskommelse de båda är mycket nöjda med.

THE THEORY OF SUNSET
Теория заката. Ryssland 2017. Regi: Roman Sokolov. 9 min. Utan tal.
skogen lyser stjärnorna klart, snön knarrar och korpar tittar ner från grenarna; där tar sig en varelse upp för en stege som sträcker sig långt över trädtopparna. Med hjälp av ett mynt går solen upp och byn vaknar till liv. En lekfull film med vackra toner om livet och döden och hur livet har sin gång.

__________________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 50 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 12 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.