WINTER LAKE KICKSLED CHOIR STAD NR 13
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - KORTFILMSPAKET: NojSE

REK 11 ÅR

Filmvisning i samarbete med NojSe, ett nytt nordiskt samarbetsprojekt mellan de fyra ledande barn- och ungdomsfilmfestivalerna i Norden, CPH Pix i Danmark, Köpenhamn, Oulu International Film Festival i Finland, Kristiansand, International Children´s Film Festival i Norge och BUFF i Sverige.

THE CONFIRMATION
Konfirmanden. Danmark 2019. Regi: Marie-Louise Damgaard. 19 min. Danskt tal. Engelsk text. Rek åk 5-7
Det är Mathias konfirmationsdag men han går inte bara från barn till vuxen utan också från Kathrine till Mathias. På kalaset efter kyrkan är det inte alla gäster som hanterar den nya situationen så bra, vilket gör mamman vansinnig.

WINTER LAKE
Talvinen järvi. Finland 2019 . Regi: Petteri Saario. 15 min. Finska tal. text. Rek åk 5-7
Emika och hennes kusin Antti ska tälta på den istäckta sjön. Det är mitt i vintern och så kallt att alla fåglar har flugit söderut för länge sen. En stillsam dokumentär från ett vintervackert Finland med djur, norrsken och pilkning.

KICKSLED CHOIR
Sparkekoret. Norge 2020. Regi: Torfinn Iversen. 18 min. Norskt tal. Engelsk text. Rek
Gabriel vill gärna gå med i kören som sjunger för att samla in pengar till det lokala flyktingboendet. Problemet är att hans pappa är starkt emot flyktingar och hamnar i bråk med en av dem. Hur ska Gabriel hantera situationen?

STAD NR 13
En rymdfarkost har misslyckats med sitt uppdrag och kan kraschlanda på jorden när som helst. I en liten svensk stad tycks vardagen lunka på som vanligt. Ögonblick från livet i staden varvas med elvaårige Omars filosofiska tankar

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 13 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.