A HANDFUL OF STONES
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - JUST CHARLIE + A HANDFUL OF STONES

JUST CHARLIE
Storbritannien 2017. Regi: Rebekah Fortune. 99 min. Engelskt tal. Svensk text. Rek. från 12 år.
Charlie är en till synes helt vanlig tonårskille med en lysande fotbollskarriär framför sig. Men Charlie bär på en hemlighet: hon egentligen är en tjej, instängd i en killes kropp – en hemlighet som gör livet näst intill outhärdligt. Charlie slits mellan att leva upp till sin pappas förväntningar och att få leva som sig själv fullt ut. En stark film om den oförståelse och intolerans som finns kring transidentitet och vikten av att bli accepterad för den man är.

A HANDFUL OF STONES
Kamen u ruci. Serbien 2017. Regi: Stefan Ivancic. 15 min. Serbiskt tal. Engelsk text. Rek. från 11 år.
11-åriga Ivica och hans vänner har sin fristad i stadens utkant bland övergivna byggnader och industrilandskap. På hemmaplan har föräldrarnas förhållande spruckit. De har inte berättat det för Ivica men små detaljer avslöjar deras uppbrott. Varför beter sig alla sig som vanligt när det inte är så?

___________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 50 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 12 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.


  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.