• Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - JÄMSTÄLLDHET FÖR ALLA - Kortfilmspaket

REKOMMENDERAS FRÅN 14 ÅR

OCTOBER BOY
Oktoberdreng. Danmark 2018. Regi: Søren Green. 29 min. Danskt tal. Engelsk text.
14-åriga Thomas är ny på skolan och mån om att passa in och bli populär i sitt nya sammanhang. När han börjar att träffa den attraktiva Emma blir han accepterad, men Thomas förstår inte sina känslor, hur han ska bete sig bland sina vänner eller kontrollera sina lögner.

BEYOND THE FENCE
Ansoye hesar. Iran 2018. Regi: Arman Gholipourdashtaki. 18 min. Farsi. Engelsk text.
Behnaz är en mycket talangfull fotbollsspelare. Hon drömmer om att få representera det iranska landslaget och att spela i de bästa europeiska ligorna. Hon satsar hårt och målmedvetet. Men att vara flicka och bo i en mindre stad i Iran medför svårigheter. Dokumentär om drömmar, familj och fotboll.

VIRGINS4LYFE
Norge 2018. Regi: Thea Hvistendahl. 18 min. Norskt, engelskt tal. Engelsk text.
Det är sista kvällen på 14-åriga Astrids och Issis solsemester. Kvällens mål är tydligt, speciellt för Issi: att hitta en kille och förhoppningsvis förlora oskulden innan semestern är över.
Efter Virgins4Lyfe följer ett samtal med filmens regissör Thea Hvistendahl.

___________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 60 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 15 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.