• Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - HENDI AND HORMOZ + Förfilm: SAPERA

Hendi va Hormoz. Iran 2018. Regi: Abbas Amini. 88 min. Persiskt tal. Engelsk text. Rek. från 14 år.
Hendi är 13 år och bortgift till den tre år äldre pojken Hormoz. De känner knappt varandra och livet som man och hustru handlar främst om att utforska och lära känna den andre. De stöter dock på svåra motgångar. Hendi måste sluta skolan och Hormoz tvingas in på farliga vägar eftersom han har svårt att hitta jobb. En känsloladdad film om sociala orättvisor som kommer lämna få i biosalongen oberörda.

SAPERA
Sverige, Indien 2019. Regi: Gustav Olsson. 11 min. Hindi. Engelsk text. Rek. från 12 år.
I den heliga staden Varanasi följer vi den 16-åriga pojken Ali som har ett av de farligaste yrkena i världen. Han fångar in giftiga ormar. Färgstark dokumentär om en pojke som dagligen balanserar mellan liv och död för att försörja sin familj.

___________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 60 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 15 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.