Fisketur Fruits of Clouds Small Forest Stories Ant
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - Film för de yngsta - Kortfilmspaket

Rekommenderas från 3 år

SMALL FOREST STORIES
Povesti iz gozda. Ryssland 2017. Regi: Veronika Fedorova. 3 min. Utan tal.
Small Forest Stories – små berättelser från skogen. Om vänskap och att leka i skogen. Små skogsberättelser om hur lika vi alla på denna planet är. Och att vilken liten räv som helst fortfarande är bäst i hela världen på att spåra saker.

ANT
Ameise. Tyskland 2017. Regi: Julia Ocker. 4 min. Utan tal.
Myrorna arbetar tillsammans i perfekt harmoni, men en av myrorna gör absolut allt annorlunda. Julia Ockers tidigare animerade filmer om djur har visats på BUFF, som alltid har filmerna träffsäker timing och massor av humor för de yngsta.

FISKETUR
Sverige 2018. Regi: Uzi Geffenblad. 9 min. Utan tal.
Betty fiskar i floden från sin uppochnervända potta. Kring floden och träden finns många djur och fåglar, men Betty är ensam. Vilken tur att Betty är en katt med många kreativa idéer och lösningar!

THE CLOUD AND THE WHALE
Тучка и Кит. Ryssland 2016. Regi: Alyona Tomilova. 4 min. Utan tal.
Ett litet moln blåser över stadens himmel. Det följer efter några fåglar ut ur staden och till havet. Ute på det stora blå möter molnet en val som vill leka. När det kommer ett fartyg och spolar valen upp på land blir det upp till molnet att rädda valen.

THE FRUITS OF CLOUDS
Plody mraků. Tjeckien 2017. Regi: Kateřina Karhánková. 10 min. Utan tal.
I en skogsöppning omringad av en mörk och hotfull skog bor några håriga djur i små grottor. De äter självlysande frukter som kommer som flygande frön från ett ställe långt borta. En dag tar ett av djuren mod till sig och beger sig ut i den läskiga skogen för att hitta de självlysande fröerna.

__________________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 50 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 12 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.