• Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - DREAMS BY THE SEA + ABOUT THE BIRDS AND THE BEES

DREAMS BY THE SEA
Dreymar við havið. Färöarna, Danmark 2017. Regi: Sakaris Stórá. 80 min. Färöiskt tal. Engelsk text. Rek. från 14 år.
Ester kommer från en djupt religiös familj, vilket formar hennes vardag. En dag flyttar den något upproriska Ragna till byn och tillsammans spenderar de kvällarna i den färöiska sommaren. Det händer inte så mycket på ön så Ester och Ragna drömmer sig bort till en annan plats. Att filmen utspelar sig på Färöarna gör den ännu mer intressant då vi får chans att vara på ett ställe som få av oss fått uppleva.

ABOUT THE BIRDS AND THE BEES
Kukista ja mehiläisistä. Finland 2017. Regi: Janne Vanhanen. 12 min. Finskt tal. Engelsk text. Rek. från 14 år.
I ett snötäckt landskap befinner sig en tjej och en kille hemma i killens hus. De behöver få tag på ett dagen-efter-piller men vad gör man när apoteket ligger långt borta och dessutom stänger när som helst? En humoristisk film om att det ibland faktiskt kan vara bra att prata med sina föräldrar om sex.

__________________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 50 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 12 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.