• Kategori:
  • Hemsida: http://www.buff.se

BUFF - ÄVENTYR MED DJUR - kortfilmspaket

REKOMMENDERAS FRÅN 3 ÅR

KUAP
Schweiz 2018. Regi: Nils Hedinger. 8 min. Utan tal.
I sjön ynglar grodan av sig. Grodynglen växer, får armar och ben, och lämnar vattnet för land. Alla utom en. Det ensamma ynglet får nu hitta nya vänner när alla de andra lämnat sjön för ett hoppande liv i på land.

SAM’S DREAM
Le Rêve de Sam. Frankrike 2018. Regi: Nolwenn Roberts. 7 min. Utan tal.
Varje vår passerar flyttfåglarna elegant i flock ovanför skogen. Musen Sam vill inget hellre än att få vara där uppe i skyn med dem. Hur ska han lyckas med något sådant som liten skogsmus? Med en vilja av stål förbereder sig Sam inför nästa passage. En lummig och färgstark animation om vänskap och drömmar.

ANGLERFISH
Tyskland 2018. Regi: Julia Ocker. 4 min. Utan tal.
När lampan är släckt och det blir mörkt kan helt vanliga saker hemma förvandlas till farliga mörkrädd-skuggor. Den lilla fisken som bor längst ner i havet blir till och det visar sig att fisken är rädd för någon som är den allra bästa och tryggaste den vet, nämligen sin egen förälder. För till och med den snällaste fiskpappan och fiskmamman har vassa tänder i mörkret.

RUT & ELIAS
Sverige 2018. Regi: Pernilla Olsson. 10 min. Svenskt tal.
Rut-hund och Elias har tråkigt. När dessutom hela lägenheten, samt all tid och uppmärksamhet, tas över av lillasyster bli allt ännu tråkigare. De bestämmer sig för att rymma upp på vinden. Men för att klara sig behöver rymmarna ha med sig mat och andra bra grejer. ”Hej då för alltid” säger Elias när de försvinner upp för vindstrappan. Elias först och Rut strax därefter. Men plötsligt kommer någon!

GIRAFFENS CYKEL
Sverige 2018. Regi: Lasse Persson. 7 min. Utan tal.
Giraffen har en jättefin röd cykel och cykelhjälm. Men att cykla på den visar sig vara lättare sagt än gjort. Som tur är har finns kompisen Apan där som hjälp. Eller?

___________________________________________

Festivalpass
Festivalpass är obligatoriska och kostar 30 kr/person för vuxna och är gratis för barn/ungdom under 19 år. Festivalpass >>

För enskilda festivaldeltagare
För vuxna festivaldeltagare gäller priset 60 kr/film

För förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i Malmö
I samarbete med Skolbio Malmö erbjuds platser kostnadsfritt till visningar under skoltid. Bokning via Kulturkartan kulturkartan.malmo.se/

För skolor utanför Malmö:
Biljetterna för dig som går och ser film med din skolklass kostar 25 kr/per biljett inklusive gratis festivalpass. Samma pris för barn som för vuxna. Skriv skolans namn + stad + årskurs i kommentarsfältet. Vill du fakturera dina biljetter och festivalpass, maila ditt bokningsnummer och fakturaadress till info@kulturcentralen.nu. (Faktureringsavgift 30 kr tillkommer)
Vill du få dina biljetter skickade till en annan adress än fakturaadressen kostar det 20 kr extra för utskick. Maila i så fall även till vilken adress du vill få biljetterna skickade (Utskick av biljetter är endast möjligt fram till den 15 mars)
Vill du inte få dina biljetter skickade kan de hämtas ut på Kulturcentralen, Södra Förstadsgatan 18, Malmö . Öppet mån- fre kl.11-18, lör kl.11-15.
Observera att de måste hämtas ut innan sista hämtdatum.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.