• Speltid: 160 min totalt med paus
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.thm.lu.se
  • Artist / Medverkande: Teaterhögskolan i Malmö

Berusade

Två främlingar möts i natten utanför en stängd restaurant. Den ene är chef för en internationell filmfestival och den andra en ung flicka som söker efter sitt jag. De är båda så berusade att de inte kan stå upprätt. Mycket snart sitter de i en smutsig vattenpöl och grälar om huruvida gud tar hand om oss efter döden eller inte.

I Ivan Vyrypaevs pjäs ”Berusade” får vi bevittna hur ett antal stark berusade människor konfronteras med sin existens. Under våldsamt raglande och halsbrytande balanserande avhandlas livets stora frågor om Gud, kärleken, döden och meningen med livet. Och om huruvida en katt verkligen kan döda en människa…

Berusade hade urpremiär i Düsseldorf 2014 och har spelats över hela Europa. Den får sin svenska premiär på Teaterhögskolan i Malmö.

Av: Ivan Vyrypaev
Översättning: Staffan Skott

Regi: Tobias Theorell
Scenografi/ljus: Sven Dahlberg

Medverkande:
Tiril Wishman Eeg-Henriksen
Jesper Gester
Carl Gustavsson
Sonia Haga
Sandra Louise Mahmoud Lindquist
Linn Mildehav
Johan Marenius Nordahl
Viktor Sköld
Paula Sundberg
Emma Österlöf

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.