• Speltid: 91 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://www.panora.nu

BALKAN NEW FILM FESTIVAL - WAIT FOR ME AND I WILL NOT COME

Filmvisning som ingår i BALKAN NEW FILM FESTIVAL - SERBIAN NEW CINEMA:

WAIT FOR ME AND I WILL NOT COME
CEKAJ ME, JA SIGURNO NECU DOCI

Regi: Miroslav Momcilovic
Dramakomedi, 2009, 91 min,
serbisk dialog med engelsk text.

Alek är desperat förtvivlad för att Teodora lämnat honom efter ett tre år långt förhållande. Varje dag utsätter han sin vän Bane för självömkande sessioner.

Tvärt emot Banes råd, fortsätter Alek att ringa Teodora, som under tiden har förälskat sig i Nemanja. Problemet är att Nemanja inte är kär i henne, utan i Marina. Tyvärr är Marina inte kär i honom, men hon är däremot väldigt attraherad av Aleks ”slaviska desperation”.

Varenda en av dem skulle ge vad som helst för att få vara tillsammans med en som för ögonblicket inte alls vill ha honom/henne. Alla fyra uppträder hårdhjärtat mot den som han/hon inte bryr sig om och samtidigt silkesmjukt mot den som han/hon vill förföra.

www.cekajme.filmbrigada.rs

Produktion: Brigada (Belgrad).
Regi: Miroslav Momčilović.
Manus: Miroslav Momčilović.
Foto: Dušan Joksimović.
Medverkande: Miloš Samolov, Mirjana Karanović, Gordan Kičić, Milica Mihajlović, Branislav Trifunović, Vanja Ejdus, Petar Božović, Jelena Djokić, Danica Maksimović.

BALKAN NEW FILM FESTIVAL - SERBIAN NEW CINEMA 24-26 feb 2012
BALKAN NEW FILM FESTIVAL (BaNeFF) är den första filmfestivalen i Sverige som visar och uppmärksammar film från Balkan-regionen. Den första upplagan fokuserar på SERBIAN NEW CINEMA och omfattar fem filmer från Serbien.

http://baneff.blogspot.com
www.panora.nu

Man kan även köpa ett Festivalkort (250 kr) som gäller som biljett till festivalens alla 5 filmer – läs mera info här>>

Föreställningslokal: Inkonst

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.