• Kategori:
  • Hemsida: http://maffswe.com/

AWFF - Långfilm: Cactus Flower

Cactus Flower

Egypt - Qatar - UAE - Norway I 2017 I 103 min Arabiskt tal och engelsk undertext

Aida (33), en kämpande skådespelerska med provinsiell bakgrund, finner sig själv på gatorna i Kairo; tillsammans med sin granne Samiha (70), en gammal borgerlig dam. Med inga pengar och ingenstans att ta vägen, startar de två kvinnorna, med hjälp av Yassin (20), en gatusmart ungdom, en resa för att finna skydd. Mitt i banaliteten och ibland de katastrofala vändningar resan tar, rör de sig hela tiden parallellt i en resa av självupptäckt. En extraordinär vänskap växer fram i den osannolika trioen, som en delikat blomma som blommar från en tornig kaktus.

_______________________________________

Alla filmer som visas är med arabiskt tal och svensk/engelsk undertext.

För att kunna se filmerna under Arab Women Film Festival behövs - utöver biljett- festivalpass. Festivalpass hämtas i biljettkassan innan visningarna.

AWFF arrangeras av Malmö Arab Film Festival. MAFF är den ledande och största festivalen med fokus på arabisk film i västvärlden.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.