• Speltid: 120 min
  • Kategori:
  • Hemsida: https://www.facebook.com/TeaterhogskolanIMalmo
  • Artist / Medverkande: Skådespelartreorna på Teaterhögskolan i Malmö

Aulis/Troja/Argos (One Final Elektra)

Examensproduktion #2 med avgångsstudenterna på Konstnärliga kandidatprogrammet i skådespelarkonst vid Teaterhögskolan i Malmö ger "Aulis-Troja-Argos (One Final Elektra)" av Jörgen Dahlqvist

Aulis/Troja/Argos (One Final Elektra) är ett undersökande av ur-tragedins motivvärld: dottern som offras, kvinnor som görs till slavar när kriget är slut och våldet som följer med in i familjens kretsar.

Föreställningen utgår från ett flertal pjäser (Ifigenia i Aulis, Trojanskorna, Gravoffret, Elektra och Orestes m.fl) som har bearbetats, moderniserats och där det också skrivits till material så att vi kan följa den våldsamma berättelsen om kungafamiljen i Argos: Agamemnon, Klytaimestra, Ifigenia, Orestes och Elektra.

Föreställningen är producerad för en vuxen publik. Det förekommer rök, blinkande ljus och musik på hög volym

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.