• Kategori:
  • Hemsida: http://www.palladium.nu

Anna Hertzman

Anna Hertzman startar sin turné för 2013 med två konserter i Skåne, Malmö och Ystad.

Anna Hertzman släppte 2012 sitt andra fullängdsalbum Född Långt Ut och har blivit flitigt spelad i radio och ute på Sveriges livescener! Anna har sedan början av hennes karriär drivit nästan allting själv och det återspeglas mycket i hennes livespelningar; en hårt arbetande tjej som vill skriva sin egen musik och framföra den på sitt eget vis.

Turnén för 2013 sträcker sig från Ystad till Gävle och är, enligt Anna själv, ett modigt beslut att försöka sprida hennes musik i hela landet.

På scen är Anna Hertzman känslosam och ärlig med en komisk känsla och alltid väldigt nära till skratt. En artist du absolut ska se live!

Anna jobbar sedan augusti 2012 under hennes egna skivbolag samt förlag och påpekar själv att det är för att behålla fötterna på jorden och inte i en låtsasvärld.

Och eftersom Anna Hertzman själv arrangerar sin turné så säger hon att det inte kan passa bättre än ett skånskt förband till två skånska konserter!

Förbandet hon har valt till konserten är det skånska popbandet SOT som släppte sin hyllade debut "Skynda att älska" i maj 2012. Sedan dess har bandet spelat massor runtom i södra Sverige samt släppt julsingeln "Stjärnfall". Under våren 2013 planeras ett nytt skivsläpp och fler konserter. SOT skriver och spelar stämningsfull pop när den är som bäst. Detta fantastiska band mixar glädjefulla och snygga melodier med fina svenska texter och musikalisk finess.


Visa större karta

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.