Fotograf: Kenth Wangklev
 • Speltid: 70 min totalt utan paus
 • Arrangör:
 • Samarrangör:
 • Kategori:
 • Hemsida: http://www.palladium.nu

Anders Bergcrantz – ”Elevate”

Anders Bergcrantz, som är aktuell med nya dubbel-LPn ”Elevate”, har en imponerande mängd hyllade skivsläpp, utmärkelser och konserter bakom sig, både internationellt och i Sverige. Här hemma har han bl.a. belönats med Orkesterjournalens ”Gyllene Skivan” två gånger,i eget namn och med Tolvan Big Band. Han har också prisats som den ”Bästa Jazztrumpetaren i världen” två gånger av den erkända jazzbloggen ”Jazz Station” av Arnaldo De´Souteiro.

Bergcrantz är ansedd och efterfrågad internationellt och har samarbetat med musiker som Richie Beirach, Victor Lewis, Dave Liebman, Billy Harper m.fl.

"Elevate" är Anders Bergcrantz tionde utgivning i eget namn.

– Det är en platta jag är både stolt och oerhört glad över. Musikerna på plattan tillhör mina absoluta favoriter och det är ett nöje att skapa musik tillsammans med dem.

Medverkande:
Anders Bergcrantz – trumpet, flygelhorn, kornett och slagverk
Tomas Franck – sax
Anders Chico Lindvall – gitarr
Sven Erik Lundeqvist – piano
Lasse Lundström – bas
Niclas Campagnol – trummor

"Sammantaget är Elevate en skiva som befäster Anders Bergcrantzs position som en starkt personlig musiker med både bredd och djup kombinerat med en generös och inbjudande öppenhet inför det komplexa och krävande."
/Ulf Thelander - Tidningen Jazz/OJ

På grund av den rådande situationen med Covid-19 har vi för närvarande en publikgräns på 50 personer, enligt Folkhälsomyndighetens direktiv. Om direktiven förändras innan konserten äger rum, kommer fler platser att släppas upp till försäljning.

 • Kommentar : Pga Covid-19 är de bokningsbara platserna uppdelade om en och en eller två och två. Välj om möjligt din plats/era platser enligt dessa placeringar om möjligt. Tack för hjälpen
  Plats : Palladium, Södergatan 15, Malmö
  Datum : fredag 30 oktober
  Tid : 20:00
  Priser :
  • Entré: 190 kr
  Platser kvar: Fåtal platser
  Boka / Köp

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.