• Speltid: 45 min
  • Kategori:
  • Hemsida: http://lund.riksteatern.se

And then... och sen... - Claire Parsons Co

And Then... Och sen är dans och mjuk cirkus i en abstrakt och polyfon sagovärld.

Här möts fyra figurer för att berätta och presentera saker och händelser på alldeles olika sätt. I rummet rullas objekt, saker flyttas och byter perspektiv i dans, tal och sång. Någon berättar om bin som dansar balett. Någon annan om fingerfärdiga motsatser och barocka djurfinurligheter. Här har något hänt. Vem talar sanning?

Tillsammans med publiken läggs ett pussel, saker berättas, rummet formas om och relationer skapas.
Är detta en början? Eller börjar vi om?

And then... handlar om att lämna den lilla världen och hitta sanningen. Om att växa upp där vardag och mystik läggs i ett suggestivt pussel. En lekfull skattjakt blir en finurlig gåta.

Familjeföreställning

Biljetter till arrangemanget kan också köpas via Biljettbyrån i Lund tel: 046-131415 eller ticketmaster.se. Kulturcentralen säljer endast en del av biljetterna, så prova gärna Biljettbyrån eller ticketmaster.se om det är slutsålt.

  • Inga bokningsbara tillfällen

Du kan köpa biljetter online fram till 2 timmar innan arrangemanget börjar. Fram till 72 timmar innan arrangemanget, kan du även välja att boka biljetter för att betala t o m sista hämtdatum, antingen online eller i butiken. Ring tel.040-10 30 20 under våra öppettider om du vill boka via telefon.